Seminar

Torsdag 7. september

 

Finland og Norge – Nordens forundringspakke!

 

Handelen mellom Norge og Finland tilsvarer en brøkdel av handelen med våre andre nordiske naboer. Selv om handelstallene er svakt stigende mellom våre to land, er det fortsatt en lang vei å gå for å utnytte det store potensialet i denne forundringspakken. Hvorfor er det blitt slik, og hvordan kan vi best møte denne felles utfordringen?

 

Det finnes nok mange gode forklaringer på at det har blitt som det har blitt: historiske, kulturelle, geografiske og språklige, men når alt kommer til alt, gjelder det kanskje å bare bli bedre kjent med naboen? Enkelt og greit?

 

Det er derfor vi har kalt denne næringslivsdelen og seminaret «Reboot Neighbour». På dette korte, men ytterst spennende seminaret kommer noen av de aller mest profilerte talerne i Norge og i Finland for å gi sitt tidvis humoristiske skråblikk på og dele sine erfaringer med å jobbe med Finland og finner. På talerlisten finner vi ingen ringere enn Kristin Skogen Lund, Petter Stordalen, komikeren André Wickström og fremtidsvisjonæren Alf Rehn.

 

Næringslivsseminariet «Reboot Neighbour» innledes av utenrikshandlesminister Kai Mykkänen og Finlands Ambassadør til Norge Erik Lundberg

 

Vi lover at de inviterte deltakerne vil ha et oppfrisket syn på Finland anno 2017 etter dette seminaret.

 

Slush 2016 © Mikael Ahlfors

 

Visjonære talere til næringslivsseminaret fra både Norge og Finland

De inviterte talerne skal holde inspirerende foredrag som setter Finland og norsk-finske samarbeidsmuligheter i et helt nytt lys. I løpet av dagen kan du høre på blant andre:

En spesiell takk til Kulturfonden för Finland och Norge for støtte til businessdagen, seminaret og åpningen av utstillingen.